Om Loyds

Loyds brinner för att skapa en enklare, bättre och mer lönsam vardag för robusta och medvetna hantverkare. Vi gör det genom att vara annorlunda i en lösningsorienterad miljö på ett nytänkande sätt, med ett mål att få hantverkare att känna att de kan genomföra sina uppdrag med effektivitet och precision. 

Loyds industri AS står för kvalité, säkerhet och kundnärhet. För att kunna skräddarsy produkter som underlättar hantverkares vardag har vi vår produktion i Norden. Där arbetar vi nära kunden och tillsammans skapar vårt innovationsteam hållbara lösningar för smarta hantverkare som har en arbetsplats i rörelse. 

verksamhetsanpassad-bilinredning-ikoner


Säkra och tåliga produkter finns i vårt DNA. Loyds Industri AS startades 1952 i Norge. Då var fokuset säkerhetsbälten och barnsäkerhetsutrustning, och har sedan dess inkluderat leveranser av smarta lösningar till såväl oljeplattformar, som Posten Norge. 

Vi tar ett personligt ansvar för god kvalité och arbetar nära vår marknad för att kunna leverera anpassade förvaringslösningar. Loyds Industri producerar slitstarka produkter som tål att användas, allt för att du ska få en så smidig arbetsdag som möjligt. 

I dagsläget är huvudprodukterna utrustning för transportbilar som levereras till en rad fabriker och importörer i Europa, som Toyota Motor Europa, Volkswagen Sverige och Renault Tech. 

Fakta:

  • Samarbetspartner med Renault Tech, Volkswagen Sverige och Toyota Motor Europa
  • Leverar inredning til ca 130 000 årligen
  • 60 års erfarenhet av säkerhetslösningar & kvalité
  • Tack vare goda avtal så är vi ett av få  bilinredningsproducenter som du kan få din bilinredning monterad direkt i hamnen till din nya arbetsbil så att den är redo för arbete direkt vid uthämtning.
  • Vi är 65 medarbetare och omsätter ca 150 mil. 
  • Egen produktion och lokaler på 9 000 m2, expanderade med 2500 m2 år 2018.  
  • Loyds erhåller följande cerifikat:  ISO 9001:2015 och ISO14001:2015.


Priser

Loyds har tilldelats ett flertal priser av Toyota Motor som en nära partner och uppskattning för den goda kvalité och tillit Loyds erbjuder i fakriken i Norge.

Loyds har tilldelats följande priser:
2004: Excellent Production Quality
2005: Improved Supply Performance
2006: Development and Quality Performance
2009: Project management (som nå er definisjonen på product utvikling)

Varukorg